ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Πρόγραμμα e-λιανικό Β΄ΚΥΚΛΟΣ Με επιδότηση 100% - ΔΩΡΕΑΝ

Πρόγραμμα e-λιανικό Β΄ΚΥΚΛΟΣ Με επιδότηση 100% - ΔΩΡΕΑΝ

 Η Δράση «e-λιανικό» Β' ΚΥΚΛΟΣ στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19)

- Έναρξη Ηλεκτρονικής Υποβολής: 09/07/2021

- Λήξη Ηλεκτρονικής Υποβολής:  29/09/2021

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε όσες επιχειρήσεις δεν εντάχθηκαν στον Α’ κύκλο της Δράσης.

Tο νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ απευθύνεται σε μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και διατηρούν φυσικό κατάστημα. 

Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

- Υφιστάμενες που έχουν συσταθεί και έχουν αποκτήσει επιλέξιμο ΚΑΔ έως και την 30/09/2019

- Νεοσύστατες που έχουν συσταθεί και έχουν αποκτήσει επιλέξιμο ΚΑΔ από 1/10/2019 μέχρι την ημερομηνία προκήρυξης της Δράσης.

Όροι και προϋποθέσεις:

-- Κύρια δραστηριότητα το λιανεμπόριο (ΚΑΔ 47 είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.).

-- Να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους λόγω COVID για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 έως και σήμερα,

-- Να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019. Για τις νεοσύστατες η μείωση θα θεωρηθεί 100 % στον κύκλο εργασιών τους.

Επιδοτούμενες Δαπάνες:

 • -- Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης/αναβάθμισης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop συμπεριλαμβανομένων των λογισμικών παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών και υπηρεσιών Φιλοξενίας (hosting, collocation, κτλ.)

  -- Eξυπηρετητές/διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών - λογισμικού απαιτούμενου για την δημιουργία/αναβάθμιση και λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη, κλπ.) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα. Επιτρέπεται και η απόκτηση με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS)

 • -- Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop/Laptop)

 • -- Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.)

 • -- Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

  Έως 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.
  Έως 1.500 ευρώ για αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος εφόσον η επιχείρηση το διέθετε ήδη πριν τις 18/3/2020.

  Ως έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η η 18η Μαρτίου 2020.

 

ΕΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στο 26510-03702  ή συμπληρώστε την παραπάνω ΦΟΡΜΑ επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

 
Κανδρέλης Κωνσταντίνος
Κανδρέλης Κωνσταντίνος - Sales manager

Πρόσφατα Έργα

 • Τελευταία
 • Δημοφιλή
 • Αρχείο