ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Πόσο σημαντική είναι η ανανέωση της ιστοσελίδας σας.

Όσο και να σας φαίνεται ανούσιο η ανανέωση της ιστοσελίδας είναι περισσότερο απαραίτητη και από την ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου. Σίγουρα έχετε ήδη ξοδέψει χρόνο και χρήματα για την δημιουργία της προηγούμενης ιστοσελίδας σας. Γνωρίζουμε όμως όλοι ότι η τεχνολογία εξελίσσεται με αποτέλεσμα καθετί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να θεωρείτε ξεπερασμένο. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες πλέον είναι το responsive design έτσι ώστε η σελίδα σας να είναι φιλική προς τα κινητά.

Τι είναι ο Responsive σχεδιασμός;

Ουσιαστικά ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνεται εξαρχής με σκοπό η κάθε ιστοσελίδα να "προσαρμόζεται δυναμικά" σε κάθε διάσταση συσκευής, ανιχνεύοντας την ανάλυσή της. Η διαφορά με τον παλαιότερο τρόπο είναι ότι τώρα η ιστοσελίδα δεν προσαρμόζεται απλά σε κάθε συσκευή και ανάλυση αλλά αλλάζει τελείως η δομή της ιστοσελίδας, το μέγεθος του λογοτύπου, οι εικόνες, το μέγεθος της γραμματοσειράς καθώς και το ίδιο το περιεχόμενο της. Συγκεκριμένα μια μικρή οθόνη μπορεί να έχει το ίδιο περιεχόμενο το οποίο όμως παρουσιάζεται σε μια στήλη με το κείμενο και τους συνδέσμους να έχουν το κατάλληλο μέγεθος ώστε να διαβάζεται με ευκολία και στις πιο μικρές οθόνες.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να προσθέσετε τον responsive  σχεδιασμό στην ιστοσελίδα σας:

1. Προσαρμογή ιστοσελίδας σε όλες τις συσκευές

Τελευταία είναι συχνό φαινόμενο οι επισκέπτες του διαδικτύου να χρησιμοποιούν διάφορες συσκευές για να περιηγηθούν ακόμη και αν πρόκειται για την ίδια ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία από οποιαδήποτε συσκευή. Το σωστό είναι λοιπόν η ίδια πληροφορία να εμφανίζεται με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε συσκευή αντίστοιχα. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι οι πιθανοί πελάτες μας θα μείνουν ευχαριστημένοι από την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας από κάθε συσκευή και αυτό θα παίξει αντίστοιχο σημαντικό ρόλο στην επιλογή του για τυχόν συνεργασία.

2. Καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης

Η Google εδώ και καιρό συνιστά να γίνεται χρήση του responsive σχεδιασμού στις ιστοσελίδες, αφού έχουν προσθέσει ένα καινούριο πεδίο που λέγεται "Φιλικό σε κινητά".  Όσα site δέν είναι φιλικά προς τα κινητά ή δεν είναι responsive σε διάφορα μεγέθη οθονών, θα εμφανίζονται χαμηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Διατηρεί τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές και είναι επίκαιρο εμφανισιακά.

4. Μελλοντική επεκτασιμότητα

Μια καινούρια διαδραστική διαδικτυακή ιστοσελίδα δίνει μια καλύτερη προσεγγιση ώστε να ανταποκριθεί ποιο σωστά και στις νεότερες συσκευές και οθόνες που θα υπάρξουν στο μέλλον.

Κανδρέλης Κωνσταντίνος
Κανδρέλης Κωνσταντίνος - Sales manager

Πρόσφατα Έργα

  • Τελευταία
  • Δημοφιλή
  • Αρχείο