ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Σδούκος ξηροί καρποί

Σδούκος ξηροί καρποί

Σδούκος ξηροί καρποί
Σδούκος ξηροί καρποί

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, η οποία εισάγει, επεξεργάζεται και συσκευάζει ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα καθώς και ενυδατωμένα φρούτα.

Προσπαθώντας να βελτιστοποιήσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς της, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, η εταιρεία ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. επιδιώκει να αναπτύξει νέες, καινοτόμες ιδέες, με βάση τις τρέχουσες τάσεις με την υιοθέτηση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε ένα νέο e-shop για λογαριασμό της εταιρείας ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. με στόχο να επεκτείνει την πελατειακή της βάση Πανελλάδικά και Παγκοσμίως!

Δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο, λειτουργικό, all-responsive e-shop με custom σχεδιασμό, το οποίο διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες!

Κύριο χαρακτηριστικό του e-shop είναι ότι οι πωλήσεις των προϊόντων γίνονται μόνο σε πελάτες χονδρικής. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης χονδρικής που θέλει να συνεργαστεί με την εταιρεία ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε., κάνει εγγραφή στο σύστημα και ο διαχειριστής του e-shop εγκρίνει την συνεργασία της εταιρείας μαζί του ή όχι!

 Μετά την έγκριση ο πελάτης έχει την δυνατότητα να βλέπει αναλυτικά τις τιμές των προϊόντων και να κάνεις τις αγορές του!

  • Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα