ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

GOOGLE MY BUSINESS

GOOGLE MY BUSINESS

Η υπηρεσία Google My Business πρωτοεμφανίστηκε από την Google στις 11 Ιουνίου 2014. Ουσιαστικά είναι ένας ψηφιακός επιχειρηματικός κατάλογος όπου μπορούν να καταχωρηθούν τοπικές επιχειρήσεις που εξυπηρετούν πελάτες σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Με το Google My Business οι πληροφορίες για την επιχείρησή σας μπορούν να εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google, στους Χάρτες (GoogleMaps) και στο Google+.

 

Τα οφέλη του Google my Βusiness είναι:

    • Εμφάνιση πληροφοριών στο διαδίκτυο σχετικά με την επιχείρησή σας. Όπως το Ωράριο Λειτουργίας, τους Τρόπους Επικοινωνίας, την Ηλεκτρονική Διεύθυνση και την Τοποθεσία (περιοχή, οδός, ταχυδρομικός κώδικας)  της επιχείρηση σας καθώς και πώς να μεταβείτε σε αυτή μέσω Google Maps. Σε όλα αυτά οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν τον ιστότοπο της επιχείρησης σας.

 

    • Δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να δουν Φωτογραφίες οι οποίες αναδεικνύουν τα  χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, καθώς και των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε. Σύμφωνα με στατιστικά οι επιχειρήσεις που προσθέτουν φωτογραφίες  λαμβάνουν 42% περισσότερα αιτήματα για οδηγίες μετάβασης μέσω Google Maps και 35% περισσότερα κλικ στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  τους σε σχέση με τις επιχειρήσεις που δεν έχουν φωτογραφίες.

 

    • Δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους χρήστες υποβάλλοντας σύντομες ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρηση και τα προϊόντα που προσφέρετε. Όπως επίσης και η δυνατότητα κριτικής – αξιολόγησης από πελάτες ώστε να προσελκύσετε νέους, καθώς σύμφωνα με στατιστικά το 91% των χρηστών διαβάζουν τις κριτικές με το 84% να δηλώνει πως τις εμπιστεύεται όσο τις προσωπικές συστάσεις.

 

Έχετε ήδη μια ηλεκτρονική διεύθυνση της  επιχείρηση σας; Σκέφτεστε αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Google My Business;  Φυσικά ! Το Google My Business θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης σας προσδίδοντας δημόσια ταυτότητα και παρουσία στην Google καθώς επίσης και διπλάσιες πιθανότητες η επιχείρηση σας να θεωρηθεί αξιόπιστη από τους χρήστες.

Βρήκατε το παραπάνω άρθρο ενδιαφέρον; Θέλετε και η δική σας επιχείρηση να ξεχωρίζει και να καταχωρηθεί στην Google;

Επικοινωνήστε μαζί μας, Σας Περιμένουμε!

Κανδρέλης Κωνσταντίνος
Κανδρέλης Κωνσταντίνος - Sales manager

Πρόσφατα Έργα

  • Τελευταία
  • Δημοφιλή
  • Αρχείο