ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Villas Mandalos

Villas Mandalos

Villas Mandalos
Villas Mandalos

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα 10 στρεμμάτων στην Πάλαιρο, δημιουργήθηκαν τρεις βίλες Mandalos που προσφέρουν εξαιρετική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, τις ανέσεις υψηλής ποιότητας, την πολυτέλεια και την ιδιωτικότητά τους. Ιδανικές για όσους αναζητούν διακοπές χαλάρωσης και αναζωογόνησης που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Από αυτή τη βάση ξεκίνησε η συνεργασία μας και σχεδιάσαμε ένα λογότυπο που θα ακολουθήσει τη φιλοσοφία της εταιρείας και θα βοηθήσει να μείνει αποτυπωμένο στο μυαλό του επισκέπτη η επωνυμία Villas Mandalos.

Αποφασίσαμε να βασίσουμε το σχέδιό μας στα αρχικά της Villas Mandalos και επιλέξαμε τη μπλε απόχρωση σε σκούρο τόνο, καθώς εμπνευστήκαμε από την τοποθεσία των δωματίων και τη φοβερή θέα όπου το γαλάζιο του ουρανού συναντά το μπλε της θάλασσας.  Κρατήσαμε ένα ύφος νέο, φρέσκο, μοντέρνο και καθαρό που αναδεικνύει τη φινέτσα και την κομψότητα, όπως ακριβώς και οι βίλες που μας ενέπνευσαν.

Αναλάβαμε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας, δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια με σκοπό τη δημιουργία μιας όμορφης, γρήγορης και εύκολης στη περιήγηση ιστοσελίδας που κεντρίζει το ενδιαφέρον του επισκέπτη, με μοντέρνα παρουσίαση και δυνατότητα εξερεύνησης των φωτογραφιών και των λεπτομερειών κάθε βίλας.

Η νέα ιστοσελίδα υλοποιήθηκε με custom σχεδιασμό, επιλέγοντας με προσοχή τα χρώματα, τις φωτογραφίες και τα γραφικά. Έγιναν όλες οι απαραίτητες βελτιστοποιήσεις, τόσο για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη σε όλες τις οθόνες, όσο και για την καλύτερη δυνατή ταχύτητα ώστε να προσφέρουμε την υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. 

Ο στόχος του έργου ήταν η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας, η προσέλκυση νέων πελατών και η αύξηση των online κρατήσεων.