Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία - Παιδικός Σταθμός

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία - Παιδικός Σταθμός

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία - Παιδικός Σταθμός

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η «Νέα Παιδεία» είναι από τα πιο γνωστά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Αθήνας με παρουσία και προσφορά στην ελληνική εκπαίδευση, από το 1980. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και καινοτόμο σχολείο που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες κάθε μαθητή και παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και δραστηριότητες για όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Η «Νέα Παιδεία» θέλησε να αναδείξει το σύγχρονο προφίλ των Εκπαιδευτηρίων, γι' αυτό και μας εμπιστεύτηκαν τον πλήρη επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους για τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο.

Κατασκευάσαμε μια μοντέρνα και λειτουργική ιστοσελίδα με στόχο την παρουσίαση των υπηρεσιών, των μαθημάτων και των δραστηριοτήτων που παρέχουν στους μικρούς μαθητές ηλικίας από 2 έως 6 ετών.

Σχεδιάσαμε μια χρωματική παλέτα για να διαχωρίσουμε τα διάφορα τμήματα των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» και οργανώσαμε και δομήσαμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης να μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα και γρήγορα σε αυτό, με λίγα μόνο κλικ.

Δημιουργήσαμε κατηγορίες με πλούσιο φωτογραφικό και εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και πληροφορίες που βοηθούν τον επισκέπτη να ενημερωθεί πλήρως για τις εγκαταστάσεις, τη φιλοσοφία και την ιστορία του σχολείου, τα νέα και τις εκδηλώσεις, τις after school δραστηριότητες και το summer camp.

Επιπλέον δίνονται αναλυτικές οδηγίες και όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να διευκολύνουμε την εγγραφή των μαθητών.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας για τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο βασίστηκε στην custom πλατφόρμα της Click4Web με responsive και SEO τεχνικές ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις οθόνες όλων των συσκευών (κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, ηλεκτρικών υπολογιστών), να φορτώνει γρήγορα και να παίρνει υψηλή αξιολόγηση στις μηχανές αναζήτησης.