ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Ανοιχτό Παράθυρο

Ανοιχτό Παράθυρο

Ανοιχτό Παράθυρο

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Το Ανοιχτό Παράθυρο είναι ένα εργαστήρι φροντίδας της Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων & Ενηλίκων. Παρέχει υπηρεσίες όπως Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική, Εκπαίδευση & Παιδαγωγική Θεάτρου.

Η ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος, Βίκυ Βάββα, ήθελε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα η οποία θα ταιριάζει με την εταιρική της ταυτότητα, θα παρουσιάζει τις υπηρεσίες της με τρόπο απλό και κατανοητό και ταυτόχρονα θα ενημερώνει το κοινό της σχετικά με τα οφέλη που θα αποκομίσει όποιος συνεργαστεί μαζί της καθώς και για τις δράσεις, τα σεμινάρια, τις εκδηλώσεις και τα νέα του εργαστηρίου.

Προκειμένου να ταιριάξει η ιστοσελίδα με τη γενικότερη παρουσίαση και το προφίλ της ψυχοθεραπεύτριας, δώσαμε έμφαση στο design, ώστε να είναι μοντέρνο και να δημιουργεί μία ήρεμη και θετική εικόνα στους επισκέπτες για αυτό και επιλέξαμε απαλά χρώματα που συνάδουν με το λογότυπο, την εταιρική της ταυτότητα αλλά και το γραφείο της.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε σε custom πλατφόρμα της Click4web για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πελάτη, να φορτώνει γρήγορα, να προσαρμόζεται πλήρως σε κάθε συσκευή και να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.