ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία - Δημοτικό Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία - Δημοτικό Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία - Δημοτικό Σχολείο

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η «Νέα Παιδεία» είναι από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Αθήνας με παρουσία και προσφορά στην ελληνική εκπαίδευση, από το 1980. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και καινοτόμο σχολείο που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες κάθε μαθητή και παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και δραστηριότητες για όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Μετά τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδα για τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο, τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» μας ζήτησαν να αναλάβουμε και τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους για το Δημοτικό Σχολείο.

Στόχος μας για ακόμα μια φορά ήταν να αναδείξουμε το σύγχρονο προφίλ των Εκπαιδευτηρίων, την πολυετή εμπειρία τους στην Εκπαίδευση και το πλούσιο πρόγραμμα σπουδών και δραστηριοτήτων που διαθέτει για τους μαθητές του Δημοτικού.

Επειδή το Δημοτικό έχει περισσότερες απαιτήσεις, κατασκευάσαμε μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα με σκοπό την παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχουν, του προγράμματος σπουδών, των διδασκόντων και των επιτυχόντων του Σχολείου, των εγκαταστάσεων καθώς και των ποικίλων ομίλων, εργαστηρίων και δραστηριοτήτων που διαθέτει.

Οργανώσαμε και δομήσαμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ώστε ο χρήστης να μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα και γρήγορα σε αυτό, με λίγα μόνο κλικ και διευκολύναμε τη διαδικασία εγγραφής των μαθητών.

Η ιστοσελίδα για το Δημοτικό Σχολείο της «Νέας Παιδείας» κατασκευάστηκε from scratch από την Click4Web με τις πλέον σύγχρονες responsive και SEO τεχνικές ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις οθόνες όλων των συσκευών (κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, ηλεκτρικών υπολογιστών), να φορτώνει γρήγορα και να παίρνει υψηλή αξιολόγηση στις μηχανές αναζήτησης.