ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Versa Villas

Versa Villas

Versa Villas
Versa Villas
Versa Villas
Versa Villas

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Οι Versa Villas βρίσκονται στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Παντοκράτορα και είναι σχεδιασμένες με μοντέρνο και εργονομικό τρόπο ώστε να προσφέρουν μοντέρνες παροχές και ανέσεις, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.

Για το σχεδιασμό του λογότυπου αναδείξαμε τα αρχικά του ονόματος και επιλέξαμε γραμματοσειρά που να αποπνέει το μοντέρνο, minimal και πολυτελή χαρακτήρα των δωματίων, που συνδυάζουν την πέτρα με την φύση και τη θάλασσα.

Για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα, επιλέξαμε custom design, με μεγάλες και ωραίες φωτογραφίες γιατί θέλαμε να ξεχωρίζει και να δημιουργεί θετική εντύπωση στον χρήστη, από την πρώτη κιόλας επαφή και να είναι responsive με όλες τις συσκευές.

Δώσαμε έμφαση στην εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα απ’ όλες τις συσκευές και στη σωστή δομή της πληροφορίας, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να δει τις βίλες μέσω πλούσιου φωτογραφικού υλικού καθώς και όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να κάνει online κράτηση με όσο το δυνατό πιο λίγα βήματα. Επιπλέον βελτιώσαμε το SEO εντός της ιστοσελίδας ώστε να είναι περισσότερο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.