ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Φιλολογικό Εργαστήρι

Φιλολογικό Εργαστήρι

Φιλολογικό Εργαστήρι
Φιλολογικό Εργαστήρι

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Το «Φιλολογικό Εργαστήρι» είναι ένα καινούργιο και σύγχρονο φροντιστήριο, με ειδίκευση στα φιλολογικά μαθήματα, που παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, Απόφοιτους και Ενήλικες.

H αγάπη και το πάθος του Γιάννη για τη διδασκαλία, μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ένα λογότυπο με καθαρές απλές γραμμές χρησιμοποιώντας τα αρχικά ΦΕ (Φιλολογικό Εργαστήρι) και μοντέρνα χρώματα (κίτρινο και μπλε) που θα αναγνωρίζει και θα θυμάται εύκολα ο επισκέπτης.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας επιλέξαμε custom σχεδιασμό και χρώματα που χρησιμοποιεί στην εταιρική του ταυτότητα και το λογότυπο και δώσαμε έμφαση στο design, ώστε να τραβάει την προσοχή του χρήστη όταν περιηγείται σε αυτήν και να δημιουργεί μία ήρεμη και θετική εικόνα.

Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στο SEO για να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και στη σωστή περιήγηση του χρήστη ώστε να μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα σε όλες τις συσκευές. 

Δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα η οποία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αναδεικνύει το εκπαιδευτικό μοντέλο του «Φιλολογικού Εργαστηρίου» και παρουσιάζει τις υπηρεσίες του και τα μαθήματα με τρόπο κατανοητό προς τους χρήστες