ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Castrello Hotel

Castrello Hotel

Castrello Hotel
Castrello Hotel
Castrello Hotel
Castrello Hotel

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Το Castrello είναι ένα νέο και ξεχωριστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων και πιο συγκεκριμένα στο ιστορικό κάστρο της πόλης.

Για τη δημιουργία του λογότυπου, εμπνευστήκαμε από το γεγονός ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στο κάστρο των Ιωαννίνων και προσαρμόσαμε το design ώστε να παντρεύει την παράδοση με την καινοτομία και την πολυτέλεια, στοιχεία που αποπνέει το Brand, ενώ τα χρώματα που επιλέξαμε ακολουθούν τους χώρους του ξενοδοχείου και την προτίμηση του πελάτη.

Η ιστοσελίδα χτίστηκε με custom design ώστε να συνδυάζει αρμονικά το ύφος της παλιάς πόλης με την πολυτέλεια της σύγχρονης διαμονής και να αποδίδει καλύτερα μέσω του SEO στις μηχανές αναζήτησης.

Δώσαμε έμφαση στη σωστή περιήγηση του επισκέπτη, ώστε να μπορεί να είναι φιλική και να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που ψάχνει (δωμάτια, παρεχομένες υπηρεσίες και ανέσεις κ.α.) μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και από όποια συσκευή και αν χρησιμοποιεί.

Επιπλέον μέσω της φόρμας επικοινωνίας μπορεί να ζητήσει όποια επιπλέον πληροφορία επιθυμεί, ενώ μπορεί να κάνει την κράτησή του online εύκολα και γρήγορα.