Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Memo Shoes

Memo Shoes

Memo Shoes
Memo Shoes

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Το Memo Shoes είναι ένα μοναδικό προϊόν που επιτρέπει στα παιδιά μας να φορούν ένα παπουτσάκι ασφαλές ανατομικά και καλαίσθητο εμφανισιακά.

 

Η αυξητική τάση της επιχείρησης και η ανάγκη για διεύρυνση μέσα από το διαδίκτυο, έγινε αφορμή να συνεργαστεί με την Click4Web στο πλαίσιο της δημιουργία ενός custom ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Το σχεδιαστικό κομμάτι του e-shop βασίστηκε στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική που διακατέχουν τα παπουτσάκια του Memo Shoes. Παράλληλα, φροντίσαμε η λειτουργικότητα του e-shop ναι είναι φιλική προς κάθε χρήστη και συσκευή, με εύκολη περιήγηση και εξατομικευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει δυναμική εισαγωγή προϊόντων και κατηγοριών, ενημέρωση διαθεσιμότητας με βάση την αποθήκη του προμηθευτή, διαχείριση των παραγγελιών και διάφορα άλλα εξατομικευμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τέλος, οι διαδικτυακοί πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες και ασφαλείς αγορές με το νεο σύστημα παραγγελιών που δημιουργήσαμε.