ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Έλενα Αντωνίου

Έλενα Αντωνίου

Έλενα Αντωνίου
Έλενα Αντωνίου
Έλενα Αντωνίου
Έλενα Αντωνίου
Έλενα Αντωνίου
Έλενα Αντωνίου

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος στην πόλη των Ιωαννίνων, με εμπειρία χρόνων πάνω στην αθλητική δημοσιογραφία, στο ραδιόφωνο και τα δύο τελευταία χρόνια στο καινούριο της βήμα την κοινωνική εκπομπή "Ιστορίες" σε τοπικό κανάλι της πόλης.

Η Έλενα έχει πάθος για τη δουλειά της και δεν παύει να τολμά και να παλεύει καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα πάνω σε ότι αναλαμβάνει. Θέλοντας μία πιο σταθερή ταυτότητα και κάτι που θα αντιπροσωπεύει την ίδια και την δουλειά της ήρθε σε συνεργασία με την εταιρεία μας. Το λογότυπο κινήθηκε σε μαύρους και χρυσούς τόνους με μία αίσθηση υπογραφής σε κάθε της project. Το σήμα "ΕΑ" υποδηλώνει τα αρχικά της σε ένα κομψό και διαχρονικό δέσιμο, πλαισιώνοντας το όνομα ολογράφως καθώς και την ιδιότητά της ως tagline. Το σήμα σχεδιάστηκε και με την προοπτική να μπορέσει να σταθεί μόνο του και να αντιπροσωπεύει την ίδια σε οποιαδήποτε επαγγελματική της κίνηση.

Το λογότυπο τοποθετήθηκε σε επαγγελματική κάρτα και παραδόθηκε σε όλες τις μορφές που θα χρειαστεί η δημοσιογράφος ώστε να προωθήσει την εταιρική της ταυτότητα σε social media και ψηφιακή μορφή.

Το αποτέλεσμα της δουλειά μας προήλθε από μία εξαιρετική επικοινωνία με αμοιβαίο σεβασμό και τις καλύτερες προθέσεις για μελλοντικές συνεργασίες.