Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Raptis Cucine Arte

Raptis Cucine Arte

Raptis Cucine Arte
Raptis Cucine Arte
Raptis Cucine Arte
Raptis Cucine Arte

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρεία Raptis Cucine Arte έχει μια συνεχή και δυναμική παρουσία στο χώρο του επίπλου κουζίνας από το 1983.

Γνωρίζοντας τον κύριο Ράπτη, το νεότερο μέλος που έχει αναλάβει την επιχείρηση καταλάβαμε ότι πρόκειται για ένα νέο, γεμάτο δημιουργικότητα άνθρωπο που θέλει να συνδυάσει την εμπειρία τόσων ετών με το σύγχρονο τρόπο σχεδιασμού και τις νέες τάσεις στο χώρο του επίπλου κουζίνας.

Θέλοντας να περάσει ένα καινούριο αέρα ανανέωσης στην επιχείρηση, συνεργαστήκαμε σε επίπεδο νέας εταιρικής ταυτότητας καθώς και ιστοσελίδας.

Η επωνυμία ΡΑΠΤΗΣ διατηρήθηκε στο λογότυπο για να διατηρηθεί η αναγνωσιμότητα της εταιρείας και συνοδεύτηκε από το tagline “cucine arte”, δίνοντας μία μοντέρνα και “artistic” πινελιά συνδυάζοντας έτσι το παλιό με το καινούριο. Καθαρές και καμπύλες γραμμές χρησιμοποιήθηκαν για ένα πιο στιβαρό αποτέλεσμα.

Μετά την ολοκλήρωση της σχεδίασης της Εταιρικής Ταυτότητας της, προχωρήσαμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας και των social media της εταιρείας. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να κατευθυνθεί γρήγορα και απλά σε αυτό που τον ενδιαφέρει, να δει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προφίλ της εταιρείας και το ιστορικό της, τα προϊόντα της, τις υπηρεσίες.

Ακολουθώντας το τρίπτυχο ‘’εξαιρετική ποιότητα - ποικιλία σχεδίων - άριστη τοποθέτηση ‘’ ως μότο της Raptis cucine arte, στόχος μας ήταν να περιβάλλουμε όλη αυτή την εικόνα μέσα από δημιουργικότητα, ποιότητα σχεδιασμού και συνέπεια στην επιλογή του πελάτη μας προς εμάς.