Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Go Active Explore Metsovo

Go Active Explore Metsovo

Go Active Explore Metsovo
Go Active Explore Metsovo

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

 

Πάμε για Go Active εμπειρίες!

Η εταιρεία Go Active δραστηριοποιείται στο Μέτσοβο καθώς και σε όλη την Ηπείρο και παρέχει ιδιωτικές και εξατομικευμένες διαδρομές  πεζοπορίας, ορειβασίας και οικογενειακές εκδρομές. Ο στόχος της εταιρείας είναι ο επισκέπτης δια μέσω δραστηριοτήτων στην φύση, να ζήσει ένα ταξίδι εμπειριών, γνωριμιών και γνώσεων.

Με βάση το πράσινο του λογοτύπου, της μοναδικότητας της φύσης της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου καθώς και των δραστηριοτήτων που παρέχει η Go Active, σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε μιας τουριστική ιστοσελίδα με εντυπωσιακό σχεδιασμό για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης.

Το site τουριστικής προβολής σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα για το web, με responsive design φιλικό προς τους χρήστες, συμβατό με όλες τις συσκευές (desktop, mobile, tablets).

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει μέσω της Go Active, έχει την δυνατότητα να κάνει online κράτηση σε ένα από τα αναλυτικά προγράμματα που προτείνει η εταιρεία Go Active καθώς και να ενημερωθεί σχετικά με την περιοχή του Μετσόβου και της Ηπείρου.