Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Ζαχαριάδη All4house

Ζαχαριάδη All4house

Ζαχαριάδη All4house
Ζαχαριάδη All4house
Ζαχαριάδη All4house

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρεία Φ. Ζαχαριάδη & ΣΙΑ ΟΕ αποτελεί μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με τα ηνία να βρίσκονται πλέον στα χέρια της 3ης γενιάς. Έπειτα από χρόνια φυσικής παρουσίας στην κεντρική αγορά των Ιωαννίνων καθώς η εταιρία λειτουργεί από το 1965, καταφέραν με δημιουργική διάθεση και αφοσίωση να δημιουργήσουν ένα κατάστημα ευρέως γνωστό για την εξυπηρέτηση, την ποικιλία και το σεβασμό στον πελάτη.

Συνεργαστήκαμε στο επίπεδο κατασκευής του νέου τους ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω του οποίου οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλα τα είδη οικιακού εξοπλισμού και να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και με ασφάλεια, από όποιο μέρος και αν βρίσκονται.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εύκολη περιήγηση και ωραία αισθητική περιμένουν τον επισκέπτη που θέλει να ανανεώσει τον οικιακό του εξοπλισμό. Το eshop είναι συμβατό με όλες τις συσκευές και σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και τεχνολογικές απαιτήσεις της Google.

Ιδιαίτερα εύκολο και εύχρηστο είναι και το σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Με αφορμή το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιάσαμε και το λογότυπο της εταιρείας Ζαχαριάδη. Διατηρήσαμε το παραδοσιακό ύφος αλλά με καθαρές γραμμές, με το σήμα του οικιακού εξοπλισμού πλαισιωμένο από ένα σχήμα που παραπέμπει σε σπίτι. Στα χρώματα παίξαμε με βαθύ κόκκινο σε συνδυασμό με γκρι σκούρο και δώσαμε ένα tagline "all4house" για να δώσουμε μια μοντέρνα και διαχρονική εκδοχή.