Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Ξενοδοχείο Matzato

Ξενοδοχείο Matzato

Ξενοδοχείο Matzato
Ξενοδοχείο Matzato
Ξενοδοχείο Matzato

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Το ξενοδοχείο Matzato βρίσκεται στο Μονοδένδρι του Κεντρικού Ζαγορίου. Διακρίνεται για τους παραδοσιακούς χώρους που διαθέτει, τον σεβασμό στην παράδοση της περιοχής και το εκπληκτικό του εστιατόριο.

Η εταιρεία μας σχεδίασε το λογότυπο του ξενοδοχείου με γνώμονα την ανάδειξη της διαλεκτικής σχέσης παραδοσιακού και μοντέρνου στοιχείου, καθώς και τη σύνδεση με τη φύση και το Πέτρινο Δάσος που αποτελεί αξιοθέατο της περιοχής.

Παράλληλα σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε για το ξενοδοχείο μία μοντέρνα ιστοσελίδα,  συμβατή με όλες τις συσκευές (all responsive), σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και τεχνολογικές απαιτήσεις της Google. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανάδειξη της επιχείρησης και συνολικά της περιοχής μέσα από σύγχρονα και δυναμικά εργαλεία που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον επισκέπτη.

Τέλος στην ιστοσελίδα ενσωματώθηκε σύστημα online κρατήσεων δωματίων, μέσα από το οποίο ο πιθανός πελάτης μπορεί να δεί αν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο, να κάνει κράτηση και να το πληρώσει!