ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Rafting Athletic Center

Rafting Athletic Center

Rafting Athletic Center
Rafting Athletic Center
Rafting Athletic Center

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρεία Rafting-Athletic-Center είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα με αντικείμενο υπαίθριες δραστηριότητες.  Έχει έδρα το Ξενοδοχείο Ταξιάρχες στην Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι και στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εντός του ξενοδοχείου.

Η συνεργασία μας με την επιχείρηση είχε ως σκοπό τη προώθηση και προβολή της, καθώς και την δημιουργία του νέου της website.

Στο αρχικό στάδιο σχεδίασης και υλοποίησης, καταγράφηκαν όλες οι ανάγκες τις επιχείρησης καθώς και οι όποιες ιδιαιτερότητες με στόχο την παροχή μίας πλήρους οργανωμένης ιστοσελίδας, σύγχρονης και δυναμικής στα πρότυπα και στους ρυθμούς της νέας εποχής. Η ιστοσελίδα που κατασκευάσαμε παρέχει στους επισκέπτες της, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρείας, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, video και όλα όσα ο επισκέπτης επιθυμεί να μάθει για τις υπαίθριες δραστηριότητες στον νομό Ιωαννίνων.

Παράλληλα με την κατασκευή της ιστοσελίδας έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης.