ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Εκ Φύσεως Α.Ε.

Εκ Φύσεως Α.Ε.

Εκ Φύσεως Α.Ε.
Εκ Φύσεως Α.Ε.
Εκ Φύσεως Α.Ε.
Εκ Φύσεως Α.Ε.

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρία ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες Eλληνικές εταιρείες, εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και καφέ.

Η συνεργασία μας με την επιχείρηση ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ Α.Ε., είχε ως σκοπό τη προώθηση και προβολή της, καθώς και την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της,  με σκοπό όλα τα προϊόντα της με ένα κλικ να βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Αρχικά, καταγράφηκαν όλες οι ανάγκες τις επιχείρησης καθώς και οι όποιες ιδιαιτερότητες με στόχο την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Business Plan για την κατασκευή ενός πλήρους οργανωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

 Στην συνέχεια σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε ένα ολοκληρωμένο custom ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) συμβατό με όλες τις συσκευές όπως tablet, smart phones, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και τεχνολογικές απαιτήσεις της Google. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εκτός από τον τρόπο πληρωμής "αντικαταβολή" δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη μέσα από ασφαλές περιβάλλον να αγοράσει μέσω πιστωτικής κάρτας. σύγχρονου και δυναμικού στα πρότυπα και στους ρυθμούς της νέας εποχής.

Δημιουργήσαμε επίσης το επαγγελματικό προφίλ της εταιρίας στο facebook με στόχο τη προώθησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.