Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Panabeau

Panabeau

Panabeau
Panabeau
Panabeau

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρεία Panabeau δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην πώληση φυσικών και βιολογικών καλλυντικών προϊόντων. Η επιχείρηση διατηρεί φυσικό κατάστημα στην Πάργα όμως τα προιόντα της πια μπορούν να φτάσουν σε όλη την Έλλαδα αλλά και στην Ευρώπη.

Η μεγάλη ζήτηση των ποιοτικών προιόντων της Panabeau αλλά και η θέληση των ιδιοκτητών να επεκταθούν, έθεσε αναγκαία την προβολή και την κίνησή της μέσα από το διαδίκτυο. H Click4Web ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της επιχείρησης σε μία πλήρη συνεργασία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας αλλά και ηλεκτρονικού καταστήματος σε δύο γλώσσες.

Δημιούργησαμε το λογότυπο, βασιζόμενοι σε μία φιλοσοφία που υποστηρίζει τη φύση, τα οργανικά & χειροποίητα υλικά, και την αγάπη για οτιδήποτε μας χαρίζει η φύση απλόχερα για την επιδερμίδα και το σώμα μας. Σχεδιάσαμε επίσης τις επαγγελματικές κάρτες του καταστήματος.

Παράλληλα ολοκληρώσαμε με ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που δίνει τη δυνατότητα εύκολης περιήγησης και αγοράς από τον χρήστη. Αυτό επιτεύχθηκε δημιουργώντας μία φόρμα παραγγελίας με τις πλέον σύγχρονες και ασφαλείς προδιαγραφές ώστε τα προιόντα της Panabeau να φτάνουν γρήγορα και αξιόπιστα στους πελάτες της.