ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Μαργαρώνης Κοσμήματα

Μαργαρώνης Κοσμήματα

Μαργαρώνης Κοσμήματα
Μαργαρώνης Κοσμήματα
Μαργαρώνης Κοσμήματα
Μαργαρώνης Κοσμήματα
Μαργαρώνης Κοσμήματα

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Το κοσμηματοπωλείο Μαργαρώνης είναι μία οικογενειακή επιχείρηση από το 1964. Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο κόσμημα κατάφερε να παραμείνει για πολλές δεκαετίες στην καρδιά της πόλης και στην εκτίμηση των πελατών του ακολουθώντας πάντα το ρεύμα της εποχής.

Φέτος η επιχείρηση αποφάσισε να μεταφέρει το κατάστημά της λίγα μέτρα παρακάτω σε ένα μεγαλύτερο, καινούριο & μοντέρνο χώρο. Ο αέρας ανανέωσης που οδήγησε στη συνεργασία με την click4web, έφερε στο κοσμηματοπωλείο ένα νέο λογότυπο και μία εταιρική ταυτότητα που συνόδευσε τη νέα εικόνα του.

Η αγάπη και η εμπειρία τόσων χρόνων του Γιώργου Μαργαρώνη και της γυναίκας  του Αθανασίας σε αυτό που κάνουν μας ενέπνευσαν να δουλέψουμε με πολύ χαρά ένα λογότυπο που θα αντικατοπτρίζει την επωνυμία, την απλότητα και το ύφος του κοσμηματοπωλείου. Μοντέρνα, γήινα χρώματα, ουδέτεροι συνδυασμοί και λιτές γραμμές συνόδευσαν τις επαγγελματικές κάρτες, τις κάρτες αλλαγής, τα αυτοκόλλητα σακούλας και διάφορα στοιχεία που περιβάλλουν την πολύ όμορφη διακόσμηση του καταστήματος.