Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Kibbus Pet Food

Kibbus Pet Food

Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food
Kibbus Pet Food

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η Kibbus Pet Food είναι μία εταιρεία παραγωγής τροφών υψηλής ποιότητας για τους τετράποδους φίλους μας. Η εταιρεία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της ΘΕΟΔ. ΚΑΝΤΖΑΣ Α.Ε., η οποία μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον πρωτογενή τομέα και αποτελεί εγγύηση στο χώρο της αγροτικής διατροφής.

Η συνεργασία ξεκίνησε με τον σχεδιασμό του λογοτύπου. Ξεκινήσαμε με το λογότυπο, το οποίο δεν είναι απλώς μια εικόνα. Είναι μια συμβολική προέκταση της φιλοσοφίας της Kibbus. Από τα χρώματα μέχρι τις γραμμές, κάθε στοιχείο λαμβάνει υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι προϊόντα τους δημιουργούν μια δέσμη αγάπης και φροντίδας για τα κατοικίδια. 

Η επαγγελματική κάρτα βασίστηκε στα χρώματα και το ύφος του λογοτύπου ώστε να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και να ξεχωρίζει. 

Στην συνέχεια μας εμπιστεύτηκαν την σχεδίαση των συσκευασιών των τροφών.

Η αφήγηση επεκτείνεται στις σειρές τροφών μέσα από τον σχεδιασμό των συσκευασιών. Κάθε σακουλάκι γίνεται ένα μικρό έργο τέχνης, με τις λεπτομέρειες να αναδεικνύουν την προσοχή που δίνεται σε κάθε συστατικό και την ποιότητα των προϊόντων.

Μίνι Εταιρικό Φυλλάδιο - Συνολική Επισκόπηση της Φιλοσοφίας

Για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα, δημιουργήσαμε ένα μίνι εταιρικό φυλλάδιο. Εκεί, οι λέξεις και οι εικόνες ενώνονται για να δημιουργήσουν μια συνολική επισκόπηση της φιλοσοφίας και των προϊόντων της Kibbus.

Η κορύφωση της αφήγησης είναι η μοντέρνα επαγγελματική ιστοσελίδα. Σχεδιασμένη για να αντανακλά την καινοτομία και την αγάπη για τα ζώα, είναι μια πύλη προς τον κόσμο που αποδεικνύει ότι η Kibbus είναι περισσότερο από μια εταιρεία - είναι μια κοινότητα. Για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα, επιλέξαμε custom design, που αναδεικνύει τα ποιοτικά προϊόντα και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας. Παράλληλα, χρησιμοποιήσαμε όλες τις σύγχρονες responsive τεχνικές για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης.

Συνεχής Γραφιστική Υποστήριξη - 3 Χρόνια Έμπρακτης Δέσμευσης

Η αφήγηση δεν σταματά εκεί. Για τα τρία τελευταία χρόνια, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την Kibbus με γραφιστικές λύσεις που αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη και την ανάπτυξή τους.

Η επιτυχημένη συνεργασία τριών χρόνων, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με την δημιουργία υλικών, γραφικών και περιεχομένου όπως ή ατζέντα, το δίπτυχο φυλλάδιο που αναδεικνύουν την μοναδικότητα της Kibbus.