ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Κατσούκης

Κατσούκης

Κατσούκης
Κατσούκης
Κατσούκης
Κατσούκης
Κατσούκης
Κατσούκης
Κατσούκης

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρεία "ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ" ιδρύθηκε το 1968 από τον Ιωάννη Κατσούκη και λειτουργεί και στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ. λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων, απέναντι από το αεροδρόμιο.

Δραστηριοποιείται στα μηχανήματα δάσους, κήπου, στα βιομηχανικά εργαλεία και συστήματα καθαρισμού καθώς και σε είδη ατομικής προστασίας εργαζομένων. Είναι η βασική αντιπρόσωπος της εταιρείας Husqvarna.

Η click4web σχεδίασε για την εταιρεία " Κατσούκης " ένα σταθερό και διαχρονικό λογότυπο, που αποπνέει επαγγελματισμό και ποιότητα.

Παράλληλα σχεδιάσαμε τηνη επαγγελματική κάρτα με το στυλ και τα στοιχεία της νέας εταιρικής ταυτότητας, καθώς και τα επαγγελματικά προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media).

Το κατάστημα ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ απέκτησε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) συμβατό με όλες τις συσκευές όπως tablet, smart phones, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και τεχνολογικές απαιτήσεις της Google. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εκτός από τον τρόπο πληρωμής "αντικαταβολή" δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη μέσα από ασφαλές περιβάλλον να αγοράσει μέσω πιστωτικής κάρτας και άτοκες δόσεις.

Επιπλέον για όλα τα προϊόντα, υπάρχει η δυνατότητα από τον διαχειριστή του e-shop να προσθέσει τεχνικά χαρακτηριστικά και βίντεο, να βλέπει στην διαχείριση στατιστικά στοιχεία πωλήσεων καθώς και καρτέλα πελατών που έχουν κάνει παραγγελία, με απεικόνιση των πλήρη στοιχείων τους.

Τέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει προστεθεί ειδικό σύστημα πρόσβασης για ΑΜΕΑ, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.