ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Epirus Nature School

Epirus Nature School

Epirus Nature School
Epirus Nature School
Epirus Nature School

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Το Epirus Nature School είναι ένα πρότυπο ιδιωτικό σχολείο στα Ιωάννινα για παιδιά από 0 έως 6 ετών που εφαρμόζει το Φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης και περιλαμβάνει Βρεφικό Τμήμα, Μεταβρεφικό Τμήμα, Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο και ΚΔΑΠ.

Προχωρήσαμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας με σύγχρονο custom design για να ακολουθεί τη φιλοσοφία του brand και επιλέξαμε χαρούμενα χρώματα και ασύμμετρα σχήματα που τονίζουν την παιχνιδιάρικη διάθεση και αναδεικνύουν την ταυτότητα του σχολείου.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στη δομή του μενού και των πληροφοριών για να παρουσιάζει το σχολείο και τις υπηρεσίες του με τέτοιο τρόπο όπου θα αναδεικνύεται ο επαγγελματισμός του και τα ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα.

Παράλληλα θέλαμε ο επισκέπτης να μπορεί να βρίσκει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται εύκολα, χωρίς πολλά βήματα και να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του άμεσα για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του σχολείου.

Η ιστοσελίδα είναι φιλική προς όλες τις συσκευές (tablet, κινητά και υπολογιστές) και τις μηχανές αναζήτησης, εύκολη στην περιήγηση και με πολύ γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης.