ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Αφοί Δ. Λάππα - Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης

Αφοί Δ. Λάππα - Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης

Αφοί Δ. Λάππα - Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης
Αφοί Δ. Λάππα - Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης
Αφοί Δ. Λάππα - Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης
Αφοί Δ. Λάππα - Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η επιχείρηση Αφοί Δ. Λάππα Ο.Ε.  ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1970, στον χώρο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης και στις ανοξείδωτες κατασκευές.

Από τότε μέχρι και σήμερα για 48 χρόνια είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους προμηθευτές και κατασκευαστές στην Ήπειρο με συνεχή υποστήριξη στους πελάτες της.

Έχοντας στο μυαλό μας ότι θα πρέπει να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα μοναδικό e-shop, με ιδιαίτερα και μοναδικά προϊόντα, η εταιρεία μας σχεδίασε και κατασκεύασε ένα custom e-shop χρησιμοποιώντας Responsive & Modern Design ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε οθόνη.

Δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να μπορεί με ευκολία να διαχωρίσει το σύνολο των προϊόντων από αυτά που πραγματικά τον ενδιαφέρουν, να βλέπει την διαθεσιμότητα και με απλές κινήσεις να τα προσθέσει στο καλάθι αγορών.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο που θέλει να αποσταλεί η παραγγελία του και τον τρόπο πληρωμής. Εκτός από την "αντικαταβολή" παρέχουμε την δυνατότητα, μέσα από ασφαλές περιβάλλον, της αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal.

Επιπλέον ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται όλα του τα προϊόντα, να προσθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά και βίντεο, να δημιουργεί προσφορές.

Τέλος στη διαχείριση περιλαμβάνονται τα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων καθώς και καρτέλα πελατών που έχουν κάνει παραγγελία, με την πλήρη απεικόνιση των στοιχείων τους.