ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Έπιπλα Γεωργίου

Έπιπλα Γεωργίου

Έπιπλα Γεωργίου
Έπιπλα Γεωργίου

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρία  ΑΦΟΙ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1980 από άτομα με μεγάλη πείρα στον τομέα τον επίπλων, με όρεξη, διάθεση και μεράκι. Με 3 καταστήματα σε όλη την Ήπειρο και το εργοστάσιο στην Θεσπρωτία κατάφερε να κάνει αισθητή παρουσία στην αγορά επίπλου.

Η αυξανόμενη πορεία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια έθεσε αναγκαία και την προβολή της μέσα από το διαδίκτυο. Βασική αιτία της συνεργασίας μας ήταν και ο στόχος της εταιρίας η συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών του πελάτη.

Σε αυτή τη βάση δημιουργήθηκε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησης αλλά και στην δυνατότητα εύκολης περιήγησης από κάθε πιθανό πελάτη.

Βασιζόμενοι στα μοντέρνα και σύγχρονα πρότυπα σχεδιάσαμε ένα e shop λειτουργικό και φιλικό προς όλους τους χρήστες. Με έμφαση στην εύκολη διαχείριση και ιδιαίτερη προσοχή στους όρους χρήσης, τρόπους πληρωμής, μεταφορικά κόστη και επικοινωνία του καταστήματος με τον καταναλωτή, φροντίσαμε η ιστοσελίδα να πληροί τα βασικά στοιχεία ενός αξιόπιστου επαγγελματία του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Κύριο Χαρακτηριστικού του ηλεκτρονικού καταστήματος που κατασκευάσαμε, είναι η διασύνδεσή του, με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας fyllianas, με σκοπό την ενημέρωση όλων των προϊόντων σε πραγματικό χρόνο!

  • Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα