Ζητήστε μας προσφορά...

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Λόγω της εξάπλωσης του διαδικτύου και της ανάπτυξης του τομέα κατασκευής ιστοσελίδων, οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα, να απαιτείται η ανανέωση και ανακατασκευή παλαιών κυρίως ιστοσελίδων.

Εάν έχετε μια παλιά ιστοσελίδα όπου πλέον οι προδιαγραφές της δεν αντιπροσωπεύουν τα σημερινά δεδομένα ή απλά θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνιση της και παράλληλα την προβολή της επιχείρησης σας, τότε η click4web μπορεί να σας βοηθήσει.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που ίσως δεν διαθέτει η ιστοσελίδας σας και εμείς μπορούμε να σας τα παρέχουμε με την ανακατασκευή της είναι:

  • Κατάλληλο περιεχόμενο για την αγορά που απευθύνεστε. Ανακατασκευάζουμε τη δομή των menu, αλλάζουμε τα κείμενα και προσθέτουμε καλύτερες φωτογραφίες.
  • Μοντέρνα ιστοσελίδα με επαγγελματική εμφάνιση. Μετατρέπουμε το design της ιστοσελίδας σε πιο μοντέρνο και φιλικό. Βελτιώνουμε τα γραφικά και δημιουργούμε καινούρια, αυξάνοντας την ταχύτητά της ιστοσελίδας σας.
  • Φιλική δομή προς τις μηχανές αναζήτησης προσαρμόζωντας τις σε καινούριες απαιτήσεις.
  • Συμβατότητα με όλους τους browsers όπως ο Internet Explorer και ο Firefox.
  • Κατασκεύη της ιστοσελίδας με “Responsive Web Design”. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη με το σωστό τρόπο ώστε να έχει αποτελεσματικότερη απεικόνιση σε desktop PC, σε κινητά smartphone και σε tablet χωρίς περιορισμό στην ανάλυση της οθόνης.