ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Villa Matula

Villa Matula

Villa Matula
Villa Matula
Villa Matula

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Πως ξεκίνησαν όλα

Γνωρίσαμε την Κυρία Ματούλα σε μια εξόρμηση μας στην Λευκάδα, όπου ανακαλύψαμε την υπέροχη Βίλλα που βρίσκεται στο Καλαμίτσι, πάνω από την παραλία Κάθισμα. Αφού είδαμε τον χώρο της και συζητήσαμε για τις ανάγκες της επιχείρησης της, ξεκίνησε η άριστη συνεργασία μας.

Σχετικά με την Βίλλα Ματούλα

 Η Βίλλα Ματούλα βρίσκεται σε ιδιόκτητο κτήμα 13 στρεμμάτων και  διαθέτει 2 άνετα  διαμερίσματα με καταπληκτική θέα. Θα μείνετε σίγουρα ευχαριστημένοι από τις παροχές της βίλλας και την φιλοξενία της κυρίας Ματούλας και της οικογένειας της.

Στόχος μας

Μια ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση της Βίλλας στον χώρο του διαδικτύου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,  καθώς η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, είναι τα πλέον απαραίτητα μέσα για μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης.

Το αποτέλεσμα

Η εταιρεία μας επιμελήθηκε την κατασκευή μιας φιλικής για όλες τις συσκευές ιστοσελίδας, με αισθητική που να αναδεικνύει στο έπακρο το προφίλ και τις δυνατότητες της επιχείρησης. Ο σχεδιασμός του λογοτύπου, εκφράζει την ανάλαφρη εικόνα της Βίλλας, που δημιουργήθηκε για να πλαισιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Για το project χρησιμοποιήθηκε παλέτα χρωμάτων που να συνδυάζει την φύση και την θάλασσα όπως το τοπίο που περιβάλει τον χώρο.