ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Β. ΚΤΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ JCB

Β. ΚΤΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ JCB

Β. ΚΤΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ JCB
Β. ΚΤΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ JCB

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

H εταιρία  Β. ΚΤΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1973 με στόχο την κάλυψη αναγκών σε ανταλλακτικά χωματουργικων μηχανημάτων.

Η εταιρία επανδρώνεται με στελέχη που οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους ξεπερνάνε τα 30 χρόνια στον χώρο της εισαγωγής και της εμπορίας ανταλλακτικών για μηχανήματα JCB.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε με βάση το αντικείμενο και τον χαρακτήρα της εταιρείας Β. ΚΤΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ . Χρησιμοποιήθηκαν ζωντανά χρώματα και εικόνες που σε συνδυασμό με τα κείμενα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο - μοντέρνο προφίλ.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να κατευθυνθεί γρήγορα και απλά σε αυτό που τον ενδιαφέρει, να δει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προφίλ της εταιρείας και το ιστορικό της, τις υπηρεσίες της, τα διαθέσιμα ανταλλακτικά καθώς και διάφορες προσφορές.

Παράλληλα με τις κατάλληλες προωθητικές μας ενέργειες καταφέραμε να την φέρουμε στις πρώτες θέσεις της Google - με βασικές λέξεις κλειδιά όπως " Ανταλλακτικά jcb "