ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Petite Ville

Petite Ville

Petite Ville
Petite Ville
Petite Ville

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Τo Petite Ville πρόκειται για επιχείρηση παιδικών-βρεφικών ρούχων και ειδών βάπτισης. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας με φυσικό κατάστημα παιδικών ρούχων στην κεντρική αγορά της Άρτας, η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να επεκταθεί και στο διαδίκτυο και εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για την δημιουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Η εταιρεία μας προσάρμοσε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας με τέτοιον τρόπο ώστε να εναρμονιστεί με το  στυλ του φυσικού καταστήματος. Ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων από τις διάφορες εταιρίες  επιλέχθηκε έτσι ώστε να προσφέρουν ένα αρμονικό οπτικό αποτέλεσμα καθώς και μία ξεκάθαρη κατηγοριοποίηση βασισμένη στη λειτουργική περιήγηση του απλού χρήστη.

Η απλή και κατανοητή διαχείριση που προσφέρουμε περιλαμβάνει δυναμική εισαγωγή προϊόντων και κατηγοριών, ενημέρωση διαθεσιμότητας με βάση την αποθήκη του προμηθευτή, διαχείριση των παραγγελιών και αυτά είναι μόνο μερικά από τα διαθέσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά του e-shop.

Φιλικό προς τους χρήστες και βελτιστοποιημένο για όλες τις οθόνες και τα κινητά το ηλεκτρονικό κατάστημα petite-ville.gr είναι έτοιμο προσφέρει στο χρήστη μια εμπειρία ευχάριστης περιήγησης, καθώς και εύκολης και γρήγορης αγοράς.

Η άψογη συνεργασία με την ιδιοκτήτρια προήλθε από τη αφοσίωση και το πολύτιμο χρόνο που απαιτείται για την δημιουργία του εγχειρήματος κάθε πελάτη στην έναρξη της επιχειρηματικότητάς του.

  • Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα