Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / Παπαγεωργίου Super Markets

Παπαγεωργίου Super Markets

Παπαγεωργίου Super Markets
Παπαγεωργίου Super Markets

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

Η εταιρεία Βασ. Παπαγεωργίου Α.Ε. Super Markets δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα, στον χώρο των τροφίμων, με ιστορία που ξεκινά από το 1925. Είναι μια Γιαννιώτικη επιχείρηση που αριθμεί συνολικά έξι καταστήματα στα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Απαριθμεί συνολικά 204 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και από το 1996 είναι μέλος του ΕΛΟΜΑΣ, του μεγαλύτερου ομίλου αγορών Super Market στην Ελλάδα.

Η αναζήτηση της επιχείρησης για στοχευμένη προβολή της στο διαδίκτυο, την οδήγησαν σε συνεργασία με την Click4web.

Η εταιρεία μας έχοντας γνώση, ότι πλέον πρωταρχικός στόχος για μία επιχείρηση δεν είναι απλά η πώληση ενός προϊόντος, αλλά η δημιουργία μηχανισμών συνεχούς επικοινωνίας με τους καταναλωτές και το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ τους, προχώρησε στον σχεδιασμό ενός στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης και προώθησης της επιχείρησης.

Με βάση το πλάνο, προχωρήσαμε στην δημιουργία εταιρικών προφίλ σε βασικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook Page, Youtube channel & Google My Businness. Παράλληλα κατασκευάσαμε μία βασική οικονομική ιστοσελίδα παρουσίασης μέσα από την οποία ο επισκέπτης μπορεί να μάθει για το προφίλ της επιχείρησης καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα.