ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / e-moketa

e-moketa

e-moketa
e-moketa
e-moketa
e-moketa

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

H εταιρεία Παρουσιάδης Χρήστος από το 1953 με έδρα τα Ιωάννινα έχει ως κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και χονδρική-λιανική πώληση πλαστικών δαπέδων, μοκετών, χαλιών, διαδρόμων από τους μεγαλύτερους οίκους της  Ολλανδίας, Βελγίου, Γαλλίας, Γερμανίας κ.α.

Η εταιρεία μας σχεδίασε για την εταιρεία Παρουσιάδης Χρήστος ένα ευφυές λογότυπο για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος "e-moketa".

Παράλληλα η Click4Web κατασκεύασε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) συμβατό με όλες τις συσκευές όπως tablet, smart phones, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές και τεχνολογικές απαιτήσεις της Google. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εκτός από τον τρόπο πληρωμής "αντικαταβολή" δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη μέσα από ασφαλές περιβάλλον να αγοράσει μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον με μία ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί και ενσωματωθεί ειδικά για τις ανάγκες του επισκέπτη, ο επισκέπτης μπορεί να υπολογίσει αυτόματα το κόστος του προϊόντος που θέλει να αγοράσει με βάση τις διαστάσεις που επιθυμεί.

Τέλος από την εταιρεία μας έγιναν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό το e-moketa να γίνει skroutz partnerκαι να μπορεί να πουλάει τα προϊόντα του στην μεγαλύτερη μηχανή σύγκρισης τιμών και προϊόντων.