ΕΣΠΑ

Ζητήστε μας προσφορά...

Αρχική / Έργα / e-fatsoula Βρεφικά-Παιδικά Ρούχα

e-fatsoula Βρεφικά-Παιδικά Ρούχα

e-fatsoula Βρεφικά-Παιδικά Ρούχα
e-fatsoula Βρεφικά-Παιδικά Ρούχα
e-fatsoula Βρεφικά-Παιδικά Ρούχα
e-fatsoula Βρεφικά-Παιδικά Ρούχα

Πρόσφατα Έργα

Επισκόπηση

To e-fatsoula είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης βρεφικών και παιδικών ειδών. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα για το παιδί του, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων.

Η συνεργασία μας με τους ιδιοκτήτες του e-fatsoula.gr είχε ως σκοπό να κατασκευαστεί ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) με κύριο στόχο τις πωλήσεις.

Για την επιτυχία και την επίτευξη του παραπάνω στόχου, η εταιρεία μας σχεδίασε και κατασκεύασε ένα custom e-shop χρησιμοποιώντας Responsive & Modern Design ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε οθόνη.

Δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να μπορεί με ευκολία να διαχωρίσει το σύνολο των προϊόντων από αυτά που πραγματικά τον ενδιαφέρουν και με απλές κινήσεις να τα προσθέσει στο καλάθι αγορών.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο που θέλει να αποσταλεί η παραγγελία του και τον τρόπο πληρωμής. Εκτός από την "αντικαταβολή" παρέχουμε την δυνατότητα, μέσα από ασφαλές περιβάλλον, της αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται όλα του τα προϊόντα, να προσθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά και βίντεο, να δημιουργεί προσφορές.

Παράλληλα στη διαχείριση περιλαμβάνονται τα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων καθώς και καρτέλα πελατών που έχουν κάνει παραγγελία, με την πλήρη απεικόνιση των στοιχείων τους.

Για τις ανάγκες σχεδίασης και κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος σχεδιάσαμε το λογότυπο για το e-fatsoula.gr, καθώς και επαγγελματικές κάρτες.

  • Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα